Recensies

viola
Viola, 29 jaar Amterdam

Viola, 29 jaar, Amsterdam “Ik verwen mijzelf meestal 1x in de twee maanden met een stoelmassage. Het gekke is dat je daarna zoveel meer energie weer hebt. Heerlijk. Het is voor mij de ideale manier om alles lekker los te maken.”

Frans (55), Amsterdam “Ik kwam 2 jaar geleden in behandeling met veel stress en een depressie. In het begin om de week en daarna maandelijks. Naast de shiatsu sessies had ik veel baat bij  een luisterend oor. Ondertussen ben ik van de depressie af en ook nog gestopt met roken. Ik ga nu nog om de maand naar Jeanette. Het is altijd wel weer ergens goed voor.”

Petra (35), Amsterdam “Ik kreeg van mijn moeder een tip om bij Jeanette langs te gaan, omdat ik al erg lang last had van nek klachten. Ik verwachtte er niet veel van, omdat ik ook al een tijd bij de fysio liep hiervoor. Het was niet na 1 behandeling genezen, maar ik had al wel gelijk het gevoel dat het beter voelde, dus ik heb het traject doorgezet en ik ben helemaal van mijn klachten afgekomen. Jeanette voelde mij goed aan en wist precies de juiste plekken te activeren. Ik weet nog steeds niet precies hoe ze het deed, maar het werkt. Ik ben haar nog steeds dankbaar.”

Dirk (56) Amsterdam. “Regelmatig heb ik een jicht teen en duurt het minimaal 3 dagen voor die weer weg is. Na een behandeling van Jeanette aan de grote teen van mijn andere voet  was ik dezelfde avond van de pijn af en kon ik de volgende ochtend weer in mijn schoen. Door (mede op aanraden van Jeanette) op mijn voeding en leefpatroon te letten komt de jicht vooralsnog niet terug.”

Elselien (76) Amsterdam. “Ik vond shiatsu wel een merkwaardige ervaring. Jeanette drukt op de rechterkant en ik voel het aan de linkerkant. Hoewel het soms wel wat pijnlijk aanvoelde, was ik na 2 behandelingen van mijn schouderklachten af. “

Mariëlle (24). ” Ik heb twee jaar lang maandelijks een shiatsu behandeling gehad. In eerste instantie vanwege een dreigende burnout. Mijn energie kwam geleidelijk aan weer terug en ik kon weer voelen hoe ik mij kon ontspannen. Ik begon weer met werken. Later bleef ik terugkomen om mijn boven rug los te maken na intensief  viool spelen. Uiteindelijk is onbedoeld ook een chronische blaasklacht, waarvan de uroloog zei dat ik er voor altijd medicijnen voor moest slikken, helemaal opgelost.”

Richard (50 jaar). “Al meer dan een jaar gun ik mij regelmatig een shiatsu behandeling bij ‘Shiatsu in de Pijp’. Jeanette is een zeer ervaren en bekwame shiatsu therapeute, die de tijd neemt om de probleemgebieden in het lichaam uit te vragen. Ze is vakkundig en straalt veel rust uit en voelt waar je lichaam extra aandacht nodig heeft. Ik vind het prettig hoe zij niet enkel inzoomt op waar je last van hebt, maar ook verder kijkt om de oorzaak te achterhalen en je verder te helpen. Ze doet dat met veel aandacht. Na een behandeling voel ik de energie in mijn lichaam stromen. Ik kan haar aan iedereen aanbevelen.”

Frank (65 jaar)
“Veel baat gehad bij lage rugklachten en stress. Fijne sfeer en een luisterend oor en goed massage. Voel me altijd heerlijk rustig na een massage.”

Cynthia (63 jaar)
“Altijd zeer prettige ervaringen gehad bij Jeanette. Ik laad door haar helemaal op en kom tot totale ontspanning. Ik raad het iedereen aan om een bezoek te brengen bij Jeanette.”

Thijs (45 jaar)
“De salon ademt een hele prettige bijna huiskamer sfeer. Hierdoor voel je je meteen op je gemak. De behandelingen zijn rustig, ontspannen, relaxerend en krachtig. Ik voel mij altijd weer helemaal opgeladen. Aanrader dus!”

Lizet (64 jaar)
“Bij de rug, schouder en nekmassage weet Jeanette heel goed de gevoelige plekken te masseren van gevoelig naar prettig. Na de behandeling voel ik me heel ontspannen en ook de dagen erna. De shiatsu massage vond ik heel fijn, doordat ik op een mat lag kan ik me nog beter ontspannen. Het uur is zo voorbij en dan denk ik, wanneer ga ik weer.”

Charlotte (63 jaar)
“Een bijzonder hartelijk en warm ontvangst. Een kopje thee stond klaar en Jeanette geeft veel persoonlijke aandacht en tijd. Zowel de shiatsu massages als de stoelmassages waren uitstekend. Gedegen en to the point. Zij weet pijnpunten snel op te sporen. Na een behandeling voel ik mij weer bijzonder energiek. Zeker een aanrader!”

Jeanne (96 jaar)
“Door mijn wekelijkse Shiatsu behandelingen voel ik veel verlichting in mijn schouders. Door behandeling van bovenrug krijgen ook mijn longen meer energie wat mij veel goed doet. Ik blijf er daarom mee doorgaan.”

Judith (45 jaar)
“Ik ging met stijve schouders naar de salon en kan zeggen dat ik voor het eerst sinds tijden een massage heb gehad die daadwerkelijk geholpen heeft. Niet zomaar een routine afraffelen, maar er werd echt gezocht naar mijn “pijnpunten” waar vervolgens alle aandacht voor was. Heel persoonlijk en prettig. Ik kom zeker nog eens terug.”

Saskia (40)
“Zeer prettige ervaring bij Jeanette. Ze is erg vriendelijk en luistert goed, ik voelde me meteen op mijn gemak. Ze heeft duidelijk verstand van zaken en pakt precies de punten aan waar je last van hebt, met resultaat. Ook de huiselijke, kalme sfeer van de studio is erg fijn.”

Jess (34)
“Ik voelde mij direct helemaal op mijn gemak bij Jeanette. Ze heeft uitgebreid de tijd voor mij genomen. Met haar ervaring en professionaliteit heeft ze mij goed behandeld; ik kwam er helemaal ontspannen vandaan en het heeft mijn klachten verminderd. Ik kom zeker bij haar terug en kan een behandeling bij Jeanette aan iedereen aanraden.”

Charley (37)
“Fijne ruimte en fijne sfeer. Eerst goed kunnen praten over waarom ik kwam. Daarna begon de massage. Jeanette nam de tijd en ik voelde me er erg op mijn gemak:).”

Eugenie (34)
“Erg fijne ervaring! Jeanette is een hele, warme, lieve vrouw. Ze neemt echt de tijd voor je en na afloop voel je je helemaal ontspannen. Een bijzondere techniek, Shiatsu, niet te vergelijken met  ontspanningsmassage maar wel degelijk hetzelfde effect. Aanrader.”

Kasia (33)
“Fijne sfeer en lieve therapeut. Heeft grondig rugklachten aangepakt. Ik ga zeker terug!”

Sophie (41)
“Een super goede Shiatsu behandeling van Jeanette gekregen. Ik had last van mijn schouderbladen en ik had erg weinig energie. Jeanette kon goed voelen waar het vast zat en wat mijn zwakke plekken zijn. Na een heerlijke behandeling van ruim een uur, ging ik met een soepele rug en weer energie weg. Echt een aanrader!”

Hannah (38)
“Geweldige behandeling gehad van Jeanette in een hele ontspannen ruimte! Ze wist direct de pijnpunten te vinden en kon mij veel vertellen over war de pijnklachten vandaan kwamen. Naast de fantastische massage is Jeanette ook nog eens een heel fijn en lief person. Ik kan het iedereen aanraden en ik kom graag bij haar terug!”

Esmeralda (56)
“Het was heerlijk. Jeanette is een heel warm mens. In haar praktijk vind je rust. Ik kwam er helemaal ontspannen vandaan en kan het iedereen aanraden.”

Emily (30)
“Goede persoonlijke begeleiding, ontzettend veel kennis over energieën, fijne tips die ook thuis toepasbaar zijn om mijn klachten te verminderen.”

Milou (32)
“Jeanette heeft kennis en ervaring en die past ze ook toe, kijkend naar je persoonlijke behoeften en klachten. Ik kom zeker terug!”

Isa (35)
“Voor mij was het mijn eerste Shiatsu massage, dus ik ging er open in. Toch verwachtte ik ergens een soort van “massage”  te krijgen, maar zo was het niet. Het is meer een behandeling waarvan het effect heel sterk is. Al tijdens de behandeling voelde ik een diepe ontspanning in mijn lijf en die bleef ook hangen. Alsof mijn hele lichaam weer mee deed, zo voelde het na de behandeling. Jeanette is een fijn mens met een stabiele energie en ze is heel intuïtief in haar behandeling. Energetisch is ze sterk. Dat vind ik belangrijk. Ik raad haar zeker aan.”

Maarten (42)
“Zoals altijd voel ik me enorm thuis en ontspannen wanneer Jeanette mij verwelkomt in haar privépraktijk. De oosterse inrichting is eenvoudig mooi en rustgevend. De behandeling is altijd fijn en het effect zowel fysiek als mentaal voelbaar. Tijdens de behandeling word ik bewust van mijn lichaam (ook van de pijntjes en klachten). Door de tijd en aandacht die Jeanette eraan geeft, begint alles langzaam maar zeker weer door te stromen. Hoe het precies werkt? Geen idée, maar na ieder bezoek voel ik me weer een beetje als herboren. De oude geneeswijze is bijna spiritueel te noemen, maar Jeanette staat met beide benen stevig op de grond. Leuk detail; ik kom daar nooit weg zonder te lachen:) Ik kijk uit naar de volgende. Een dikke vette aanrader dus.”

Francis (35)
“Toegewijd en rustig, ze luisterde goed naar mijn wensen en daar ging ze tijdens de behandeling ook mee aan de slag. Echt een hele fijne ervaring!”

Nynke (40)
“Een fantastische ervaring. Werd veel tijd genomen en voelde me daarna heerlijk ontspannen!”

Lisa (31)
“Heel erg fijne massage! Kwam helemaal uitgerust weer buiten.”

Annemarie
“Fijne ambiance. Heeft mij ontzettend veel rust gegeven.”

Sanne (40)
“Hele fijne massage, ze voelde precies wat nodig was. Kom zeker terug!”

Ans (56)
“Fijne sfeer en lieve therapeut. Heeft grondig rugklachten aangepakt. Ik ga zeker terug!”

Wendy (42)
“Heerlijke behandeling, veel meer rust en flow erna!”

Joyce (35)
“Een heerlijke behandeling bij  Jeanette. Jeanette heeft met aandacht naar mij geluisterd, zowel de fysieke al swat er emotioneel speelt op het moment. Ze is een bron van kennis. Daarna heel fijn behandeld op de mat. Het was mijn eerste shiatsu behandeling en  ik had ergens een meer ‘massage’ ervaring verwacht, maar dit was ook super, vooral omdat ik voel dat mijn energie weer stroomt. Ik kom zeker terug!”

Camille
“Hele fijne rustgevende ervaring. Ze neemt alle tijd voor de juiste behandeling.”

Richard: (53):
“Jeanette is vakkundig en straalt veel rust uit en voelt waar je lichaam extra aandacht nodig heeft. Ik vind het prettig hoe ze niet enkel inzoomt op waar je last van hebt, maar ook verder kijkt om de oorzaak te achterhalen en je verder te helpen. Ze doet dat met veel aandacht. Na een behandeling voel ik de energie in mijn lichaam stromen. Ik kan haar iedereen aanbevelen.”

Jacqueline
“Fijne rustgevende setting, goeie sfeer. Heerlijke massage! Perfect! Absolute aanrader!”

Lisa (31)
“Ik voel me altijd zoveel meer ontspannen als ik weg ga. De Shiatsu massage van Jeanette is een heel fijn moment om weer tot rust te komen en de stress te laten gaan. Zeker een aanrader!”

Kaet (37)
“I had my first Shiatsu massage in years and feel so much better. I left finally being able to stand up straight! I will certainly be back and its great to know Jeanette accepts insurance as well.”

Lisa (43)
“My first time shiatsu and it was a great experience.”

Alessandra (41)
“Jeanette is very prepared, kind and  respectful. The room is reallu clean and accurate. She knows how to listen and this allows her to target the best treatment for each individual person. I highly recommend her.”

Caitlin
“Jeanette made me feel so relaxed – with her approach, the atmosphere and of course the massage. Left feeling like a new person!  And I’m already looking forward to going back!”

Nynke
Jeanette neemt de tijd en is heel vakkundig.”

Charlotte
“Jeanette was very kind and empathetic and I felt very relaxed afterwards.”

Mia
“Een ontzettend fijne ervaring! Een hele bijzondere vrouw met veel aandact werkt ze aan je problemen. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik haar heb gevonden.”

Op Treatwell heeft Shiatsu in de Pijp 64 reviews in totaal, met een gemiddelde beoordeling van 4.9 van de 5.0 sterren. Hier kun je nog meer recensies lezen.