Recensies

viola
Viola, 29 jaar Amterdam

Viola, 29 jaar, Amsterdam “Ik verwen mijzelf meestal 1x in de twee maanden met een stoelmassage. Het gekke is dat je daarna zoveel meer energie weer hebt. Heerlijk. Het is voor mij de ideale manier om alles lekker los te maken.”

Frans (55), Amsterdam “Ik kwam 2 jaar geleden in behandeling met veel stress en een depressie. In het begin om de week en daarna maandelijks. Naast de shiatsu sessies had ik veel baat bij  een luisterend oor. Ondertussen ben ik van de depressie af en ook nog gestopt met roken. Ik ga nu nog om de maand naar Jeanette. Het is altijd wel weer ergens goed voor.”

Petra (35), Amsterdam “Ik kreeg van mijn moeder een tip om bij Jeanette langs te gaan, omdat ik al erg lang last had van nek klachten. Ik verwachtte er niet veel van, omdat ik ook al een tijd bij de fysio liep hiervoor. Het was niet na 1 behandeling genezen, maar ik had al wel gelijk het gevoel dat het beter voelde, dus ik heb het traject doorgezet en ik ben helemaal van mijn klachten afgekomen. Jeanette voelde mij goed aan en wist precies de juiste plekken te activeren. Ik weet nog steeds niet precies hoe ze het deed, maar het werkt. Ik ben haar nog steeds dankbaar.”

Dirk (56) Amsterdam. “Regelmatig heb ik een jicht teen en duurt het minimaal 3 dagen voor die weer weg is. Na een behandeling van Jeanette aan de grote teen van mijn andere voet  was ik dezelfde avond van de pijn af en kon ik de volgende ochtend weer in mijn schoen. Door (mede op aanraden van Jeanette) op mijn voeding en leefpatroon te letten komt de jicht vooralsnog niet terug.”

Elselien (76) Amsterdam. “Ik vond shiatsu wel een merkwaardige ervaring. Jeanette drukt op de rechterkant en ik voel het aan de linkerkant. Hoewel het soms wel wat pijnlijk aanvoelde, was ik na 2 behandelingen van mijn schouderklachten af. “

Mariëlle (24). ” Ik heb twee jaar lang maandelijks een shiatsu behandeling gehad. In eerste instantie vanwege een dreigende burnout. Mijn energie kwam geleidelijk aan weer terug en ik kon weer voelen hoe ik mij kon ontspannen. Ik begon weer met werken. Later bleef ik terugkomen om mijn boven rug los te maken na intensief  viool spelen. Uiteindelijk is onbedoeld ook een chronische blaasklacht, waarvan de uroloog zei dat ik er voor altijd medicijnen voor moest slikken, helemaal opgelost.”

Richard (50 jaar). “Al meer dan een jaar gun ik mij regelmatig een shiatsu behandeling bij ‘Shiatsu in de Pijp’. Jeanette is een zeer ervaren en bekwame shiatsu therapeute, die de tijd neemt om de probleemgebieden in het lichaam uit te vragen. Ze is vakkundig en straalt veel rust uit en voelt waar je lichaam extra aandacht nodig heeft. Ik vind het prettig hoe zij niet enkel inzoomt op waar je last van hebt, maar ook verder kijkt om de oorzaak te achterhalen en je verder te helpen. Ze doet dat met veel aandacht. Na een behandeling voel ik de energie in mijn lichaam stromen. Ik kan haar aan iedereen aanbevelen.”

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer recensies vind je op de Facebookpagina.