Stoelmassages voor bedrijven

Shiatsu stoelmassage werkt preventief

Sinds 2003 verzorg ik stoelmassages voor medewerkers van vele verschillende bedrijven. Bij Stadsdeel Gemeente Amsterdam West en bij advocatenkantoor Kennedy van der Laan (via Bedrijf Workmassage) geef ik al meer dan 10 jaar stoelmassages. Mijn benadering van de bedrijfsstoelmassages ligt in het verlengde van mijn shiatsu achtergrond.

In de meeste bedrijven wordt werk verricht zittend-achter-de-computer (ze noemen dit tegenwoordig ook wel ‘het nieuwe roken’). Daarnaast is de werk- en/of tijdsdruk in veel organisaties hoog. Om allerlei werkgerelateerde stress klachten te voorkomen (van nek- schouder- en rugklachten tot RSI en burn-out), is het belangrijk werknemers een gezonde werkbalans te bieden. Een regelmatige stoelmassage kan hier een mooie toevoeging in zijn. Dit kan erger voorkomen en soms wordt een verwijzing naar een fysio- of shiatsu therapeut  aangeraden.

Reactie van een manager OLVG: “Stoelmassages ‘van de baas’ verdienen zich uiteindelijk altijd terug.”

Een stoelmassage maakt dat klachten weggenomen worden en dat je jezelf beter kunt ontspannen. Stoelmassages op regelmatige basis zorgen ervoor dat je bewust wordt van spanningen in het lichaam. Dit bewustzijn voorkomt dat je te lang doorgaat met werken en eerder een ontspannings- of  beweeg-momentje inbouwt. Daarnaast stimuleert het om ook na het werk te sporten of meer te bewegen.

Kortom stoelmassages helpen om werknemers bewuster te maken van het belang van ontspanning op het werk en het effect ervan op de gezondheid en op je algemene welzijn. Dit is volgens mij de belangrijkste bijdrage van de stoelmassages in bedrijven. Het liefst met een zekere regelmaat: 1 keer per maand is het meest effectief.

PRIJZEN

Voor een stoelmassage betaalt u 56 euro per uur. U kunt dan kiezen uit de volgende opties.

  • 4 maal 15 minuten
  • 3 maal 20 minuten
  • 2 maal 30 minuten

Uiteraard is het ook mogelijk om op regelmatige basis stoelmassages te geven, in dat geval ontvangt u een korting op de prijs.

KENNIS MAKEN?

Wilt u ervaren, wat een Shiatsu stoelmassage voor uw bedrijf & medewerkers kan betekenen? Ik kom graag langs voor een demonstratie & kennismaking.

U kunt hieronder uw gegevens achterlaten, dan neem ik contact met u op.