Stoelmassage

Een stoelmassage is iets wat je jezelf moet gunnen

In de dagelijkse drukte gaan we alsmaar door en denken veel mensen te weinig aan zichzelf. Daardoor loop je vaak veel te lang door met klachten, waar je al lang van af had kunnen zijn. Soms kan het al na 1 massage zo veel beter voelen, dat je daarna weer energie voor tien hebt.

Reactie van een cliënt: “De stoelmassages van Jeanette zijn niet alleen maar “lekker” voor het moment, je geniet er nog een hele tijd van na.” 

Mijn stoelmassages kenmerken zich door technieken uit de Shiatsu: ik maak gebruik van drukpunten, energiebanen en mobilisaties om energie in het lichaam vrij te laten stromen. In korte tijd ervaar je daardoor een diepe ontspanning.

Mijn werkwijze is zorgvuldig en met aandacht voor jou

In mijn stoelmassages richt ik mij op de specifieke klachten die jij hebt. De stoelmassage leent zich goed voor klachten van hoofdpijn, rug-, nek-, schouderklachten, RSI, en andere stress-gerelateerde klachten. De stoelmassage is dus niet alleen ontspannend, maar pakt ook echt specifieke plekken aan.

Naast behandeling van klachten, onderzoek ik of er onderliggende  knelpunten zitten. Door deze weer vrij te maken, kunnen verdere klachten voorkomen worden.De massages zijn in de stoel en kunnen ook op locatie worden gegeven.

Prijzen

Een stoelmassage in de praktijk

Je betaalt €60,- voor een stoelmassage van 60 minuten.

Let op! De stoelmassages worden niet door de zorgverzekeraar vergoedWilt u in aanmerking komen voor vergoeding door zorgverzekeraar dan is een shiatsu behandeling aan te bevelen.

En ken je iemand die wel een stoelmassage kan gebruiken? Kies dan voor een cadeaukaart met een bepaald bedrag.

Een stoelmassage op locatie?

Dat kan ook! Neem dan contact met mij op.